Το ιστορικό του Summer StatusUPdate Mixtape
Written by ChichiMdou, Posted in Moments, Music, ThinkFree, Timeline
Τη δεύτερη μέρα του πρώτου επίσημου μήνα του καλοκαιριού (δηλαδής 2 του Ιούνη τουτουνού του έτους) ο αγαπημένος φίλος ετών, Νίκος Ζώης, λάτρης των remixes και pure music junkie, εμπνέεται από το StatusUPdate μου και ετοιμάζει το Summer Status Update Mixtape.
Το κάθε Mixtape του Νίκου είναι ξεχωριστό και μελετημένο για την κάθε περίσταση.
Ψάχνει πολύ το track list και το κάνει με μεγάλη αγάπη και πάθος κι αυτό φαίνεται.
Η δημιουργία του Summer Status Update Mixtape ξεπερνά τα όρια της απλής συγκίνησης για μένα, αγγίζει κάποιες χορδές που δεν ξέρω πώς να τις περιγράψω με λόγια.
Είναι μεγάλη τιμή και ανάταση ψυχής το να νιωθεις ότι η δική σου έμπνευση, γίνεται έμπνευση για κάποιον άλλο, πολύ περισσότερο δε όταν αυτός είναι κάποιος φίλος σου.
Έτσι, που λέτε, μετά τη συγκίνηση και την ανταλλαγή δακρυσμένων μηνυμάτων “Φίλε, με συγκίνησες. Ευχαριστώ!”, “Όχι, εγώ ευχαριστώ που μου έδωσες την ίδέα.”, “Μην το συζητάς. Εγώ ευχαριστώ.”, “Ε, είπαμε! Εγώ ευχαριστώ.”, “Μύγα mi show, εγώ ευχαριστώ. Τελείωνε.” κι άλλα τέτοια γλυκά, αποφάσισα να αφιερώσω ένα άρθρο στην ξεχωριστή αυτή στιγμή.
1,2 μέρες αργότερα.
– “Εχμ…Νίκο! “Ρίχνει καρέκλες¨”. Λέω να το αφήσω το άρθρο για λίγο πιο μετά.”
– “Ρε, κάνε ό,τι γουστάρεις. Όποτε και εάν θες.”
5-6 μέρες αργότερα του αργότερα.
– “Εχμ…Νίκο!Ακόμη “ρίχνει καρέκλες”. Πλέον κι από αυτές τις κουνιστές της γιαγιάς. Και χαλάζι. Δεν θυμίζει και τόσο καλοκαίρι.”
– “Ναι, ρε, λέμε! Δεν το έκανα για να κάνεις άρθρο στο blog. Το γούσταρα.”
– “Ναι, αλλά εγώ θέλω να το κάνω!”
8-1ο μέρες αργότερα του αργότερα του αργότερα.
– “Νίκο, θα κάνω κάτι τέλος του μήνα, γιατί ακόμη βρέχει.”
(Ο Νίκος πλέον απαντά μονολεκτικά γιατί “τσουρέκια” ένα πράμα εγώ.)
Τέλος του μήνα αρχίζω να φτιάχνω mood για να ετοιμάσω το άρθρο.
Πάμε σε δημοψήφισμα.
– “Νίκο, πάω για ψήφο. Δεν προλαβαίνω για άρθρο. Μετά το δημοψήφισμα.”
Μετά το δημοψήφισμα
Τραγουδάω μόνη μου “Μην μου μιλάς για καλοκαίρια, για ακρογιαλιές και αστέρια.”
Κρίσιμο Eurogroup.
Κι άλλο κρίσιμο Eurogroup.
Κι άλλο πιο κρίσιμο Eurogroup από το προηγούμενο Eurogroup.
Φακ πολύ κρίσιμο Eurogroup.
Συμφωνία.
Ψηφοφορία για νομοσχέδιο.
Ειδήσεις.
Πυρκαγιές.
Ειδήσεις.
Μια ανάσα.
Δυό ανάσες.
Επ! Μπορεί και να είναι καλοκαίρι.
Α! Χρήματα δεν έχουμε για πολλές βόλτες και beach bar.
Και; Βάλε τεκίλα και χυμό πορτοκάλι ον δε ροκς και πάτα play στο Summer Status Update Mixtape και θα κουνήσεις λίγο ώμο δεξιά, λίγο ώμο αριστερά, ποδαράκι στον αέρα (το άλλο ακουμπάει στο κάγκελο του μπαλκονιού) και yo!
Ας πούμε, “ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!”
Summer Status Update Mixtape by Nick Zois on Mixcloud
Για το Summer Status Update Mixtape μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στο blog του Νίκου (εδώ: A fine selection of summer vibes can affect you with positive energy in “Summer Status Update Mixtape” ) αν και θα έλεγα ότι οι επιλογές του μιλούν από μόνες τους.
Ευχαριστώ, φιλαράκι μου! 🙂
#moments
#music